Tänään on hyvä päivä aloittaa uusi elämä

1.9.2019

Ole uuden ajan ja oman elämäsi ekokapinallinen - elä terveellisesti, kestävästi ja vastuullisesti, kuluta harkiten, kohtuudella ja vähemmän, ole osa aikamme haasteiden ratkaisua, ei ongelmaa, anna lastemme tulevaisuudelle mahdollisuus.

Ota vastuu elämästäsi ja näytä se myös muille.

Uuden ajan ja oman elämän ekokapinallinen - elää ja toimii elämän puolesta, ei ole ketään eikä mitään vastaan, ei vastusta eikä kiellä muutoksen tarvetta, on itse se muutos, jota nyt tarvitsemme.

Ole elämän puolella ja näytä se myös muille.

Tänään on hyvä päivä vähentää lihansyöntiä, lopettaa lomalennot ja matkustaa kotimaassa, vähentää turhaa autoilua ja kävellä tai pyöräillä kaikki alle 3 km:n matkat, jättää ostamatta tuote, jota et välttämättä tarvitse - ole oman elämäsi ekokapinallinen ja tee päätös paremman elämän puolesta jo tänään.

Tänään on hyvä päivä nauttia luonnosta, käydä kävelyllä, kulkea metsässä, poimia sieniä ja marjoja, kokeilla uusia kasvisruokia, nuuhkia syksyn ensimmäisiä tuoksuja, olla yhdessä ystävien kanssa, tehdä jotakin erilaista ja mukavaa - tänään on hyvä päivä aloittaa uusi elämä.