Uuden ajan ystävät

Uuden ajan "kapinallisen" teesit

Pysähdy ja kohtaa todellisuus - näe oman elämäsi ja maailman todellisuus sellaisena kuin se oikeasti on, kohtaa se avoimesti ja rohkeasti, haasta itsesi, perehdy asioihin ja tee johtopäätöksiä siitä mitä nyt pitää tehdä.

Elä toisin - muuta elämäntapasi, tee elämäntapamuutoksia yksi kerrallaan - mitä syöt, miten liikut, miten kulutat yms. - aloita terveellinen ja ekologisesti kestävämpi ja sosiaalisesti vastuullisempi elämäntapa, älä tue sitä mikä on muutoksen esteenä, tee päätös tänään.

Näe uskomuksesi tyhjiksi - kun kohtaat vaikeuksia elämässäsi, niin se johtuu siitä, että uskomuksesi siitä mikä on todellista ja totta, ovat ristiriidassa vallitsevan todellisuuden kanssa, näe todellisuutta vastustavat uskomuksesi ja näe ne vain uskomuksiksi, uskomukset ovat ajatuksia, ei ”kiveen hakattuja” totuuksia.

Ole toisin – kun kohtaamme todellisuuden sellaisenaan, elämme siinä mitä on ja näin puramme nykyisiä uskomuksiamme, niin löydämme ”hiljaisuuden ja muuttumattomuuden” elämämme perustaksi, josta hyvä ja mielekäs elämä ilmenee luonnollisesti ja vapauttaa meidät ilmentämään itseämme siten kuin on meille luontaista, erillisyyden ja tyhjyyden kokemuksemme häviävät, kaikki on hyvin, se riittää mitä on.

Ole ”uuden ajan” kapinallinen – aktivoidu, tule mukaan "uuteen aikaan", osallistu ja tue nuorten ilmastoaktivismia, osallistu ja tue Elokapinaa (Extinction Rebellion), tee jotakin muutoksen edistämiseksi ja itsesi saamiseksi liikkeelle, älä vastusta ja kiellä muutosta, vaan ole itse se muutos, jota nyt tarvitsemme.

Ota ”uusi aika” omaksesi - tutustu "uuteen aikaan" – nettisivuillamme www.uuteenaikaan.fi on kirjoja, videoita ja artikkeleja uudesta ajasta, Facebookin Uusi aika -sivuillamme ja Uuden ajan ystävät -ryhmässämme postaamme ja käymme keskustelua jatkuvasti teemoista, jotka kuvaavat sitä miksi olemme nyt pulassa ja miten tietoisuutemme laajentuminen ja maailmankuvamme kehitys elämäkeskeisiksi luovat meille ratkaisun avaimet, ota uusi aika omaksesi ja ole uuden ajan kapinallinen.

Pysähdy - ja mieti onko elämäsi sellaista kuin haluaisit sen olevan? Haluatko elämältäsi jotakin aidosti uutta? 

Lähde mukaamme matkalle uuteen aikaan, joka antaa aidosti uutta potkua ja sisältöä elämääsi.

Uuden ajan ystävät -facebook-ryhmä

keskittyy postauksissa uuden ajan todellisuuden näkemiseen, erillisyyden ongelmiin ja tietoisuuden oivaltamiseen - ja on portti Messenger-keskusteluihin muiden uuden ajan ystävien kanssa ja yhdistyksen jäseneksi.