UUSI AIKA -kirjat

Ole "uuden ajan" kapinallinen!

Me emme luo uutta maailmaa vastustamalla nykyistä ja taistelemalla sitä vastaan, vaan elämällä toisin. Se on sitä todellista kapinahenkeä, jota juuri nyt maailmamme tarvitsee.

Uuden ajan eloonjäämisoppi kriisiytyvälle ihmiskunnalle

Me elämme nyt maailmassa, joka on ajautunut jyrkkään ristiriitaan luonnon kanssa. Meidän tulee aloittaa kestävä vetäytyminen ja annettava luonnolle takaisin siltä lainaamamme ja hyväksikäyttämämme maa-alueet ja annettava luonnon itsensä palautua entiseen loistoonsa.

Uuden ajan kirjat

(klikkaa kirjan kantta)

Uusi aika -kirja Alkusanat Suuri muroos on edessämme Uusi aika Irti kapitalismista - me teemme sen yhdessä Uusi Suomi ja uudistumisen vuosikymmenet Tietoinen yrittäjyys Uusi, vapaa ihmisyys ja elämä Askel kerrallaan uuteen aikaan Lopuksi © Timo Nikkilä 2016 180 sivua, A5, pdf BoD – Books on Demand, Helsinki, Suomi ISBN: 978-952-330-389-8
Uusi aika - me teemme sen yhdessä -kirja Tiivistelmä Johdanto Kohti uutta aikaa Kohti vapauden maailmaa Uuden ajan elämäntietous Hyvä ja mielekäs elämä Vapaa ihmisyys Nyt on siirryttävä puheista tekoihin © Timo Nikkilä 2018 244 sivua, A5, pdf Julkaistu vain näillä sivuilla
Uusi aika - kaikki on jo tässä Uuden ajan evolutiivinen tietoisuus ja elämä todellisuudessa Keskustelua vapaudesta ja heräämisestä Mietelmiä ja oivallusten aiheita © Timo Nikkilä 2018 174 sivua, A5, pdf Julkaistu vain näillä sivuilla.