Uusi aika

Uusi aika on suuri murros uuteen elämäkeskeiseen aikakauteen

Uusi aika - mitä me tarvitsemme nyt

Meidän tulee oppia elämään uudella ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävällä tavalla ja toimimaan elämässämme todellisuudesta, ei uskomuksistamme käsin.

Meidän tulee oppia elämään yhdessä tavalla, joka luo hyvän elämän mahdollisuuden meille kaikille ilman, että uhkaamme luonnon monimuotoisuutta ja elinvoimaa.

Me emme voi muuttaa elämäntapaamme, ellemme me muuta näkemystä itsestämme ja siitä mikä tuottaa hyvää ja mielekästä elämää. Siksi meidän on nyt lähdettävä rohkeasti eteenpäin haastamaan kaikki se mille olemme elämämme rakentaneet – vain uudelta perustalta voimme luoda uuden elämäntavan ja maailman, jotka ovat ekologisesti, sosiaalisesti ja eettisesti kestäviä ja mahdollisia myös tuleville sukupolville.

  • Me tarvitsemme uuden luonnollisen todellisuuskäsityksen, joka näyttää meille todellisuuden sellaisena kuin se on ja vapauttaa meidät elämään todellisuudessa eikä siitä tehdyissä kuvissa.
  • Me tarvitsemme uuden luonnollisen suhteen omaan itseemme, toisiimme, luontoon ja elämään kokonaisuudessaan, joka lopettaa uskomuksin luodun erillisyytemme muusta elämästä ja avaa tien uuteen ihmisyyteen.
  • Me tarvitsemme uuden elämäkeskeisen maailmankuvan ja sitä tukevat arvot, jotka luovat kestävän ja elämästä itsestään kumpuavan perustan elämällemme ja yhteiskunnillemme ja poistaa tarpeemme elää tavalla, joka ei ole enää kestävä.
  • Me tarvitsemme uuden elämäntavan, joka tuottaa meille aidosti hyvää ja mielekästä elämää ekologisesti ja sosiaalisesti kestävällä tavalla ja lopettaa nykyisen ristiriitamme luonnon ja itsemme kanssa, joka on johtamassa meidät ihmiskuntana eloonjäämiskamppailuun.
  • Me tarvitsemme tavan vetäytyä kestävästi pois nykyisestä tuhoavasta elämäntavastamme ja sitä tukevista järjestelmistä elämään ja yhteiskuntaan, jotka ovat mahdollisia ja kestäviä ja tavan tehdä tämä yhdessä.

UUSI AIKA hakee ratkaisuja, jotka täyttävät edellä kuvatut tarpeemme ja tekevät näin ”uudesta ajasta” totta. UUSI AIKA näyttää suunnan ja päämäärän, josta me teemme totta yhdessä!

”Uusi aika” on matka uuteen luonnolliseen ihmisyyteen ja kestävään maailmaan, jonka aikana luomme uuden suhteen itseemme, toisiimme, luontoon, maailmaan ja maailmankaikkeuteen – me elämme ne todeksi siinä mitä on, toimimalla yhdessä ei ketään eikä mitään vastaan, vaan elämän puolesta.

Me löydämme todellisen itsemme olemuksen ja luonteen elämästä ja sen jatkuvasti muuttuvasta ja eteenpäin menevästä liikkeestä.

Löydämme toisemme ja yhteisen ihmisyytemme, jossa osallisuus, välittäminen, kunnioittaminen, vapaus ja vastuu luovat hyvän ja mielekkään elämän meille kaikille ja luonnon elämämme lähteenä ja sitä ylläpitävänä voimana, joka antaa meille kaiken sen mitä tarvitsemme elääksemme.

Löyd ämmemaailman yhteisenä kotinamme, jossa keskitymme siihen mikä meitä yhdistää, ei siihen mikä meitä näennäisesti erottaa ja jatkuvasti itseään uudistavan, elävän maailmankaikkeuden ja yhteyden siihen laajentuneen tietoisuutemme kautta.

Kun luomme nämä uudet suhteemme ja elämme niitä todeksi omassa elämässämme ja toistemme kanssa, niin silloin me avaamme myös tien maailmamme muuttamiseksi ekologisesti ja sosiaalisesti vastuulliseksi ja kestäväksi.

Matka uuteen ihmisyyteen on aloitettava nyt

Matkamme päässä koittaa ihmisyytemme uuden aikakauden alku, jolloin olemme löytäneet tasapainon oman itsemme, toistemme, luonnon ja maailman kanssa, emmekä enää ole vaaraksi itsellemme emmekä muullekaan elämälle maapallollamme.

Tämä matka uuteen ihmisyyteemme on matka, joka meidän on nyt aloitettava ja tehtävä siitä totta, jotta selviytyisimme lajina lajien joukossa.

Nyt on tullut aika lähteä liikkeelle.