Uuden ajan kotisivut avattu!

5.5.2019

Olemme uusineet kokonaisuudessaan nämä Uuden ajan kotisivumme. Tavoitteenamme on luoda näistä Uuden ajan tietopankki ja kirjasto, josta löydät kaiken tarvittavan tutustuaksesi "uuden ajan" teemoihin, tavoitteisiin, tietoisuuteen, todellisuuteen ja elämään. Sisältöä tuotamme koko ajan lisää, joten kannattaa poiketa usein.

Olemme tänään myös avanneet Facebookissa Uusi aika -sivumme, joilla tulemme jatkamaan jo vuodesta 2017 toimineen Uuden ajan ystävät -ryhmämme postauksia ja keskusteluja niistä, Uuden ajan ystävät -ryhmämme keskittyessä enemmän siihen, kuinka uuden ajan todellisuus ja elämä voivat tulla osaksi meidän tavallista arkeamme ja elämäämme.

Myös Uusi aika -twitter-tilimme on aktivoitu ja siellä lähinnä uudelleentwiittaamme Twitterissä julkaistuja mielenkiintoisia uutisia ja kommentteja - välillä toki postaamme sinne itsekin.

Voit seurata Facebook- ja Twitter-sivujamme suoraan myös näiden kotisivujemme kautta Kirjasto-sivulla.

Tervetuloa uuteen aikaan!

Oheisella videolla ns. nondual tietoisuuden ehkä paras aikamme "opettaja" Rupert Spira kuvaa todella hienosti sitä, kuinka uusi maailma, yhteiskunnat ja elämä voivat nousta vain yhteisestä ihmisyydestämme ja yhteisestä tietoisuudestamme ja näin mahdollistaa todellisen maailman rauhan toteutumisen.

Tämä on myös uuden ajan tavoitteemme. Vain yhteisen ihmisyytemme ja tietoisuutemme kautta voimme luoda myös ekologisesti ja sosiaalisesti kestävän uuden elämäntavan, jota tarvitsemme,  jotta emme ajautuisi kaikkien sotaan kaikkia vastaan luonnonvarojen vähentyessä ja luonnon elinvoimaisuuden näivettyessä.